5 Hi ha pluja acida a barcelona?

Barcelona no esta afectada encara per la pluja acida ja que no s’han detectat focus de precipitacions de la pluja acida. pero no fa falta marxar molt lluny de Barcelona per trobar un focus important de pluja acida.

La central termica de Cercs, al Berguedà,  entre els anys 1978-1983, va ser denunciada per un delicte ecologic al provocar amb els abocament de la central una pluja acida que va afectar a una zona forestal de 30.000 hectarees i que va quedar greument deteriorada.

Central tèrmica de Cercs i el Berguedà

Central tèrmica de Cercs i el Berguedà

 

Mapa comarcal

Mapa comarcal

Anuncios

1 comentario »

  1. Institut Ramon Berenguer IV said

    Desde l’Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils volem donar la nostra opinió sobre aquest article aprofitant l’avinentesa d’haver-lo tractat en un treball dels nostres alumnes de ciències de la terra de segon de batxillerat.
    El nostre punt de vista és que s’haurien d’adoptar mesures correctores a aquesta central i a les centrals ja existents i mesures preventives per a evitar nous casos, com per exemple les centrals que estan en projecte de construcció o habilitació. Creiem que en aquestes centrals haurien de tenir els filtres adequats, i que haurien d’internalitzar els costos econòmics ambientals, en vista dels efectes nocius tant per a les persones com per al medi ambient. Per últim estaria bé promoure i incentivar l’autogestió de l’energia, fent així que la producció sigui millor, i no incitar-nos tant al consum energètic.

    Cambrils, a 9 de Novembre de 2010

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: